Blog

LED extrém show a rendezvényed fénypontja

A LED showműsorok számítanak az egyik leginnovatívabb látványelemnek a nemzetközi rendezvénypiacon, de mi ezt a trendet is elhoztuk neked. Olvass tovább, ha tudni szeretnéd, hogy milyen produkciók által lehet a Te rendezvényed is sajtóértékű!

Ha nagyon extra, modern és szuper látványos show- és rendezvény-elemről van szó, akkor nemzetközi viszonylatban a LED viszi a prímet! A díszlettől és dekorációtól kezdve, a stage design-onát egészen a performanszokig, minden favorit most, ami LED-del van feltuningolva.

Mi ezeket a legújabb nemzetközi trendeket hozzuk el Magyarországra, annak érdekében, hogy a hazai rendezvények is elérhessék a csillogást és a Dubajt idéző exkluzív események miliőjét. Izgatottan látjuk, hogy az igazán innovatív rendezvényszervezők már előszeretettel választják ezeket a futurisztikus műsorokat, a megszokott, tipikus, néha már-már “uncsi” rendezvényelemek helyett. LED-es extrém bemutatóinkkal bármelyik event manager úttörője lehet az igazán modern rendezvény-megoldásoknak, és bezsebelheti az elismeréseket, amikor egy ilyen szenzáció értékű show elemmel rukkol elő. A megrendelők garantálnak elégedettek lesznek, amikor egy olyan exkluzív, még kevésbé ismert show villanyozza fel a rendezvényüket, amilyet kevesen csináltak előtte az országban.

Olyan cégek vagy szervezetek rendezvényeire ajánljuk ezeket a műsorokat, akik modernnek vallják magukat, és a legbevállalósabb, legkreatívabb módon szeretnék megjeleníteni az üzenetüket, vagy megvillantani a logójukat a vezetők és a munkatársak előtt, egy igazán emlékezetes estét nyújtva ezáltal. Ha a Te vagy ügyfeled cégére igaz bármelyik a következő jelzőkből, akkor tuti találat lesz egy LED műsor: korszerű, innovatív, magabiztos, úttörő, haladó szellemiségű, színvonalas, elegáns, mégis vagány, erős, stabil, elhivatott, megingathatatlan, sikeres, feltörekvő.

Tökéletes példa a 2022-es FINA világbajnokság, ahol több típusú LED show-val is felvillanyoztuk a szurkolókat. A 2021-es Ország Boltja Díjátadó gálán pedig egy egyedileg koreografált LED fényshow-val varázsoltuk el a megjelent vendégeket a gyönyörű Anantara New York Palace Budapest Hotelben.

Ne tévesszen meg senkit, hogy a profi artisták látszólag milyen könnyedséggel adják elő ezeket a különleges performanszokat! Egy valóban színvonalas LED műsor mögött többrétű tudás, szakértelem, design és zenei érzék bújik meg, amik nélkül inkább egy gyerekzsúrra hajazó előadást lehet elérni, mintsem egy igazi, extra modern és nívós extrém műsort. Ahhoz, hogy egy ilyen show igényes legyen, szükség van informatikai tudásra és művészi érzékre, hogy minden egyes fényvillanás, színváltás (a ruhákon és az eszközökön is) tökéletes harmóniában legyen a koreográfiával, az artisták mozgásával és akár a rendezvény helyszínének többi elemével. A LED ruhákat nemzetközi viszonylatban is aranyárban mérik, mi viszont magas minőségben saját magunk készítjük és programozzuk ezeket, ezen felül lépést tartunk a trendekkel és lehetőség szerint tuningoljuk műsorainkat olyan hightech világítós kiegészítőkkel mint pl.: LED; -CO ágyú; hoverboard; -szemüveg; -gitár; -cipő; selfie képkeret stb.

LED Dance Show LED szárny

Te tudtad, hogy noha az SMD típusú LED megoldás a legelterjedtebb, mégsem ez a legmodernebb? A COB technológiánál sokkal sokkal szorosabban vannak elhelyezve a LED-ek egymás mellett a csíkon. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy amíg egy szokásos LED csíkon a megszokott pontozott fényforrásokat láthatjuk, méghozzá átlagosan 60 darabot egy méteren (ami leginkább a karácsonyi fényfüzérekre emlékeztet), addig az új csúcstechnológiás LED szalagokon ez a szám már akár 896LED/méter is lehet! És, hogy ez miért jó? A megnövekedett LED számnak hála, egy sokkal erősebb, egyenletesebb, és folytonos fény forrást kapunk, amitől gyakorlatilag még egy artista is luxus elemmé válik egy extravagáns rendezvényen. És, ami még jobb: már léteznek olyan multifunkciós LED szalagok is, amelyek hangérzékelővel rendelkeznek és a zene ütemére változtatják a színt és a fényerőt, de akár előre programozott animációkat is képesek “lejátszani”.

COB LED Strip vs SMD LED Strip

Kép forrása: Myledy

Különösen presztízsértéket tud nyújtani a személyre szabott LED fényshow, amely során meg tudunk jeleníteni olyan egyedi elemeket mint pl.:céges logókat, címert, terméksziluettet, szövegeket és szimbólumokat. Egy ilyen show elemmel igazán exkluzív rendezvény hangulatát kelthetjük egy átlagosan 5-10 perces műsorral, amelybe akár 60-80 előre programozott minta és látványelemet, illetve akár 4 megrendelő által kért ábrátis bele tudunk sűríteni. A műsor különlegessége, hogy a legtöbb kamera nem is képes felvenni azt a varázslatos fényjátékot, ami emberi szemmel nézve maximálisan lehengerlő látványt nyújt. Egy ilyen műsorhoz profi programozásra, tökéletes időzítésre és gyakorlott kezekre van szükség, amiben a mi csapatunk élen jár Magyarországon.

LED show logó megjelenítés

Más nagyszabású bemutatókhoz képest a LED fényshow előnye, hogy akár egy 2x2 méteres területen is előadható és az alacsony belmagasság sem okoz gondot, így egy rendezvény több részén is elhelyezhető, illetve beltéren a sötétítésen kívül semmilyen technikai követelménye nincs. Kültéren azért nyerő választás, mert az esti órákat is megtölti izgalommal, amikor a sötétben más előadás már nehezen látható, vagy komoly technikai fényelést igényel. Továbbá nem csak céges logókat tudunk megjeleníteni, hanem bármilyen rendezvény tematikához illő szimbólumot pl. karácsonyi motívumok, amelyeket színben is az esemény díszletéhez igazítunk, így teremtve teljes szinergiát.

LED specialistánknak köszönhetően nem csupán a már meglévő műsorokból lehet választani, de speciális igény esetén gyakorlatilag bármelyik show eszközeit és jelmezeit fel tudjuk szerelni LED fényekkel, amennyiben a megfelelő időkeret rendelkezésre áll. Az igazán extravagáns rendezvényeken pedig akár LED stage design elkészítését is vállaljuk.

Végül pedig egy rövid felsorolás, hogy jelenleg mely extrém sport bemutatóink érhetők el LED verzióban:

LED Cyrwheel Show

LED Légtorna bemutató

LED Akrobata Show

LED Show logó megjelenítés

LED Spirál show

LED Dance Show

LED Légtorna show

Kiemelt partnereink